Clinical Exchange

SSS Craiova este una dintre asociatiile din cele 25 de tari din lume care vor organiza programe Clinical Exchange prin intermediul IADS in tari ca: Armenia, Cehia, Egipt, Ungaria, India, Indonezia, Iran, Italia, Liban, Malaezia, Malta, Maroc, Ciprul de Nord, Palestina, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Sudan, Spania, Slovenia, Taiwan, Tunisia, Turcia, EAU.
Pentru a lua parte la un Clinical Exchange va puteti inregistra la Portalul IADS accesand http://exchange.iads-web.org/
Prin intermediu acestui portal se gasesc tarile in care este posibil schimbul de experienta si puteti aplica foarte usor prin completarea unui formular.
Cei interesati sunt rugati sa citeasca cerintele fiecarei tari si de asemenea documentatia pentru a afla pasii pentru a aplica la internship-ul pe care il doresc.
Pentru mai multe informatii, contactati Vicepresedintele Relatii Externe, Cristina Dragota: dragota.cristina@gmail.com
Brosura in care gasiti mai multe informatii despre program :
issuu.com/editoriads/docs/2015-2016_iads_clinical_exchange_bo

Ce este?

IADS a luat nasterein 1951 pentru a uni studentii facultatilor de medicina dentara din lume si a le permite sa faca schimb de cunostinte si experiente legate de medicina dentara.
Fiind singura asociatie pentru studentii de la medicina dentara extinsa in intreaga lume,IADS repezinta viitorii medici dentisti la un nivel international. Sediul central al asociatiei este la FDI World Dental Federation Headquarters in Genève-Cointrin, Elvetia

Cine poate fi membru?

Asociatiile studentesti nationale si locale pot deveni membre IADS. In prezent exista asociatii membre din toate colturile lumii, reprezentand 200000 studenti la medicina dentara in intreaga lume.
Cand o asociatie se alatura, toti membrii ei devin la randul lor membrii IADS.

http://iads-web.org/