Departamente

Departamentul Profilaxie

Coordonator departament : Ilie Andrei

Telefon: 0768 814 256

Email: andrei.ilie@ssscraiova.ro

Departament  Profilaxie in cadrul Societatii Studentilor Stomatologi din Craiova este un departament infiintat  cu scopul de a preda lectii de igiena orala si prevenirea aparitie patologiei orale copiilor din clasele primare.

Pana acum derulam urmatoarele proiecte :

  1. Sanatate pentru micul pacient

  2. Ziua copilului

Departamentul Educatie si Cercetare

Sef Departament : Trana Florin Constantin

Departamentul de Educatie si Cercetare are scopul pentru a facilita si stimula implicarea sudentilor in asigurarea calitatii programelor de educatie medicala locale. Proiectele acestui departament au scopul de a rezolva problemele locale legate direct de educatia medicala si incurajeaza in acelasi timp studentii sa se implice activ in imbunatatirea propriei educatii atat curriculare cat si extracurriculare.

Deparatamentul incurajeaza de asemenea schimbarile necesare in procesul de educatie si colaborarea cu oficialitatile de la nivel de universitate, dar si de la nivel national pentru promovarea informarii studentilor si asigurarea unui nivel profesional optim.

Departamentul Media

Sef Departament : Streche Irina – Aneta

Departamenul Multimedia are ca scop promovarea Societatii Studentilor Stomatologi prin mijloacele actuale media si  proiectelor ce se desfasoara in cadrul societatii prin : prezentari,filme,poze,bannere,flyere etc precum si stocarea tuturor informatiilor in format electronic sub forma unor baze de date care sa justifice activitatea societatii si implicit a membrilor sai.

Departamentul Social

Sef Departament : Ghita Ramona

Acest departament are ca obiectiv principal derularea unor programe cu scop umanitar. Departamentul nostru functioneaza pe baza unor proiecte de voluntariat dintre acestea numarandu-se:

  • Din suflet pentru suflet – proiect umanitar adresat copiilor cu autism
  • Mos Craciun nu v-a uitat – proiect adresat persoanelor de la adaposturi
  • Ajuta si tu un viitor medic

Departamentul Entertainement

Sef Departament : Belu Loredana Gabriela