Lucrarea Ştiinţifică

Prezentarea si redactarea lucrariilor stiintifice

Continutul lucrarii stiintifice trebuie sa fie atasat pe un stick USB. Participantii activi au responsabilitatea de a se prezenta la inceputul zilei in care vor sustine prezentarea cu stick-ul USB (recomandabil si cu un CD/stick de rezerva) la persoana ce va fi desemnata responsabila cu mijloacele tehnice necesare sustinerii lucrarilor.

Prezentarea lucrarii stiintifice va fi facuta in PowerPoint. In cazul in care preferati alt program va rugam sa discutati cu persoana responsabila cu mijloacele tehnice pentru a instala si a se familiariza cu programul respectiv. 

Veti avea la dispozitie 10 minute din care 7 minute vor fi alocate prezentarii lucrarii, iar 3 pentru a raspunde intrebarilor. Moderatorul va va anunta cand timpul se apropie de sfarsit si va va intrerupe cand acesta se termina.

Rezumatul lucrarii stiintifice va avea 250-300 cuvinte maximum. Rezumatul trebuie sa fie scris cu diacritice. Cuprinsul rezumatului (mentionati fiecare in parte): introducere, scopul lucrarii, materiale si metoda(e), rezultate, discutii – optional, concluzii.

Deadline trimitere a rezumatului la adresa idccraiova@gmail.com: 5 noiembrie.