WORKSHOP-URI

1. Curs teoretic si practic “Suturing and Simple Surgical Techniques – Hands-on training with Animal Models”
Curs sustinut de domnul doctor Maxim Steiner, in cadrul Clinicii de Implantologie Romano-Israeliana din Craiova, inca din anul 2014 pana in prezent, fiind la cea de-a treia editie.
Workshopul cuprinde o parte teoretica in care sunt prezentate notiuni de baza precum instrumentarul necesar cu avantaje si dezavantaje, tehnici de sutura si noduri frecvent utilizate la nivelul cavitatii orale, si o parte practica in care studentii exerseaza pe maxilar de porc.
Workshopul a putut fi realizat cu ajutorul sponsorilor:
Koine http://www.koine.ro/
Yts dental http://www.yts-dental.ro/
Poka http://www.poka.ro/

2. “Materiale de amprenta utilizate in practica stomatologica”
Workshop sustinut de domnul doctor Hoaria Manolea si domnul doctor Petre Marasescu, cu sprijinul Poka. http://www.poka.ro/
Workshopul se bazeaza pe prezentarea diferitelor materiale de amprenta si apoi punerea in evidenta a diferentelor dintre ele, in cadrul partii practice, in care studentii formeaza echipe si le testeaza. Materiale folosite: alginat, material termoplastic, siliconi.

3. GC Initial One Body & Lustre Paste, sustinut de TD.MSc. Drd. Willi A. Uriciuc, Catedra de reabilitare orala si management UMF “iuliu Hateganu”, Cluj, in colaborare cu GC Romania.
Workshopul a fost dedicate studentilor de la specializarea Tehnica Dentara, cuprinzand o parte teoretica, demonstratie practica si hands-on.

4. Training “Comunicarea cu pacientul” sustinut de Dr. Andrei Ilie.

5. Cercul stiintific studentesc : Managementul pacientului coagulat cronic supus procedurilor dentare invazive” sustinut de Dr. Adina Glodeanu